Gallery

Welkom bij onze selectie van gelimiteerde kunstwerken, gemaakt door Erika de Wit! Onze zorgvuldig samengestelde collectie is perfect voor uw interieur, kantoor of bedrijf. Elk kunstwerk is zorgvuldig geproduceerd in een gelimiteerde oplage, waardoor het een unieke en exclusieve toevoeging is aan uw interieur.

We zijn enthousiast om ’tiered pricing’ aan te bieden voor de laatste 4 overgebleven stukken van elk kunstwerk. Dit betekent dat de prijs van elk stuk zal toenemen naarmate de oplage uitverkoopt, waardoor degenen die snel handelen een betere prijs krijgen. Mis deze kans niet om te investeren in een prachtig kunstwerk dat in waarde zal toenemen.

Bij onze webshop geloven we dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we verschillende betalingsmogelijkheden en snelle verzending. We zijn er trots op dat we een gepersonaliseerde en attente klantenservice bieden, zodat uw winkelervaring zo soepel en plezierig mogelijk verloopt.

Of u nu een ervaren verzamelaar bent of voor de eerste keer een kunstwerk koopt, wij zijn ervan overtuigd dat u een stuk zult vinden dat bij u past in onze collectie. Waar wacht u nog op? Bekijk nu onze gelimiteerde kunstwerken en vind uw volgende waardevolle aanwinst!

Toont alle 8 resultaten